Magični Advent u Zagrebu i zimska idila Zagorja

Dok zimska tišina obavija zelene bregove Zagorja, na samo 30-ak kilometara od Zagreba, u srcu metropole svjetla blagdanske čarolije očaravaju posjetitelje zimskog Zagreba. Ako ovog prosinca boravite u maloj kućici na brijegu nadomak grada, pripremite se na putovanje koje spaja očaravajuću izolaciju zimske prirode s veselim pulsiranjem gradske blagdanske euforije.

Advent u Zagrebu, koji je nekoliko puta zaredom proglašen najboljim božićnim sajmom u Europi i ove godine otvara svoja vrata posjetiteljima iz svih krajeva svijeta.

Posjetiti Zagreb tijekom Adventa znači doživjeti jedan od najčarobnijih trenutaka u godini. Zagrebački trgovi i ulice pretvaraju se u zimsku bajku s tisućama lampica koje osvjetljavaju grad. Uz brojne koncerte, radionice, kulturni i zabavni program, žive jaslice i različite umjetničke instalacije i izložbe Zagreb postaje mjesto susreta, druženja i dobre vibracije.

Advent u Zagrebu nije samo turistička atrakcija nego u potpunosti emotivno iskustvo koje spaja zabavu, kulturu, tradiciju i radost blagdana u nezaboravnu zimsku čaroliju.

Na kraju dana iz vreve se Zagreba sklonite u našu malu kućicu na vrhu brežuljka, tamo gdje nebo dodiruje brijeg i uživajte u nezaboravnih bojama zimskih zalazaka sunca i zvuku tišine.

Primamo rezervacije za prosinac:

SKY TOUCH HILL – kuća za odmor i proslave