Kuća

Sama kuća ima tri etaže od kojih svaka ima svoj ulaz te je svaka opremljena smart TV-om i internetom. Pojedinačni katovi time dobivaju svoj poseban šarm te imaju prednost u slučaju raspodjele između više gostiju (na primjer dva para ili roditelji s djecom) kako bi svatko mogao uživati u svom miru.

U potkrovlju se nalazi king size bračni krevet kao i kauč na razvlačenje za ugodno odmaranje ili također spavanje. Prostor je opremljen i stolom za pisanje ili šminkanje, kupaonicom te hidromasažnom kadom sa očaravajućim pogledom direktno van. Kroz vrata velike staklene stijene dolazi se na balkon, najvišu točku kuće, s koje, na primjer, iz ugodne ljuljačke imate nevjerojatan magičan pogled na vinograd, voćnjak, obližnje šume i brda nasuprot, čije zelenilo uvijek iznova izvodi igru boja plavo bijelog neba i žuto crvenog sunca.

U prizemlju se također nalazi preklopni kauč za odmaranje ili spavanje, veliki drveni stol s kutnom klupom, čajnom kuhinjom i hladnjakom za vino, kao i kupaonica s tušem. Veliki balkon s pogledom na vinograd, livadu i šumu poziva na odmor ili romantičnu večeru uz svijeće i čašu vina.

Na najnižoj etaži u nekadašnjem vinskom podrumu, sada se smjestila moderna kuhinja opremljena sa svim potrebnim, kao na primjer, aparatom za kavu (Dolce Gusto, French Press, kuhalo za vodu) indukcijskim štednjakom, pećnicom, mikrovalnom, tosterom, hladnjakom, zamrzivačom, ledomatom, perilicom suđa, perilicom rublja / sušilicom rublja).

Pri ulazu u podrum nalazi se i prostor s barom i zidanim šankom idealan za opuštajuće ispijanje pića uz slušanje muzike i gledanje spotova, ali i za veće tulume. Za Vašu nezaboravnu proslavu tu je oprema za miksanje koktela te party zvučnik s disko rasvjetom, DJ mix pultom i parom mikrofona za držanje govora kao i veselo zabavna karaoke pjevanja. Plesni se podij proteže s unutrašnjosti prostora i na vanjsku terasu s prekrasnim pogledom kroz vinograd na drugu stranu brežuljaka koji se na horizontu spajaju s nebom te Vas dodatno očaravaju magičnim zalascima sunca i to uz bitove Vaše najdraže glazbe.

Uz samu kuću je i veliki vanjski zidani grill s motorom za okretanje odojaka, janjaca, piletine kao i oprema za peku i kotlovinu te zajedno s prostorijama čine ovu kuću prikladnom za razne vrste proslava s pripremom hrane i pića i do 30 osoba.

Radujemo se Vašem javljanju,
a mi ćemo, poznavajući kuću i njene mogućnosti rado s Vama razmisliti o provedbi Vaše jedinstvene proslave.

S obje strane kuće nalaze se i prostrana privatna parkirališta, a imanje obuhvaća obilje prirode s vlastitim vinogradom i voćnjakom te velikom livadom idealnom za sunčanje na ležaljkama i uživanje u prelijepim zalascima sunca, kao i mjesto za logorsku vatru za potpuni doživljaj čarobnih večeri.

Kuća se iznajmljuje kao cjelina, a budući da ne živimo u direktnoj blizini (naravno dostupni smo cijelo vrijeme na telefon) možete u potpunosti uživati u privatnosti posjeda. Također, susjedi povremeno posjećuju svoje vinske kuće, tako da se i često može dogoditi da se osjećate kao da ste potpuno sami na brijegu.