Doček Nove godine u Zagorju

Ako već niste isplanirali nezaboravan doček Nove godine – krajnje je vrijeme da to učinite, a neka upravo ovaj bude poseban i drugačiji.

Započnite zadnji dan stare godine dnevnom feštom na tradicionalnom dočeku u podne na središnjem trgu u Mariji Bistrici. Zagorska bajka na dlanu,  uz kuhano vino i odličnu hranu, koncert i vatromet u podne samo je vesela uvertira za dan ispred vas.

Nakon dočeka u podne, možete se vratiti u kućicu i odmarati ili za one s viškom energije istražiti okolna brda i predivan krajolik – klizati na klizalištima na otvorenom, okupati se u Jezerčici ili Stubacima, prošetati Gradom labirinta ili popeti se na vidikovac Kapelščak. Za one ambicioznije, tu je i Horvatovih 500 stuba sa zagorske strane Sljemena – za koju kažu da je najljepša staza Medvednice (12 km udaljena od Sky Touch Hill).

Ako vam je nakon napornog dana ostalo još snage – organizirajte karaoke u  vinogradu, plešite pod vedrim nebom ili smiksajte tisuću i jedan koktel za šankom u nekadašnjem vinskom podrumu.

Taman u ponoć, nakon dočeka Nove i vatrometa izljubite prijatelje i otplešite valcer u krevet.

Ili plešite do jutra!

A ujutro kada se probudite u matenačkom oblaku, svakako nam javite – jesmo li bili u pravu i jeste li uistinu imali jedan od najboljih dočeka Nove godine u životu ikada!

Upiti i rezervacije!