Romantika, Sky Touch Hill, Zagorje

Valentinovo u Zagorju

Valentinovo se bliži. Romantičan bijeg na izlet jedan je od najboljih načina proslave ovog posebnog dana. Bez obzira jeste li s nekim mjesec dana ili već desetljeće, kratko putovanje je prilika da provedete kvalitetno vrijeme zajedno i osjetite uzbuđenje istraživanja nove destinacije.

Planiranje savršenog izleta za Valentinovo ponekad može biti zastrašujuća  – od odabira prave destinacije do smišljanja što ćete raditi dok ste tamo. Kako bismo Vam olakšali, donosimo Vam popis destinacija i aktivnosti kako bi Vam ovo Valentinovo bilo nezaboravno:

  1. Romantična spa večer u Sky Touch Hillu

Sandra voli romantiku stoga se pobrinula za dovoljan broj led-lampica, svijeća i romantičnog dekora. Provedite večer u našoj maloj spa oazi, uz mali zalogaj u krevetu, uz čašu pjenušca i čaroban pogled na idiličnu okolicu.

  1. Romantično jahanje ljepotama Zagorja – u centru za jahanje Ritam s konjem

Valentinovska ponuda uključuje nezaboravno jahanje ljepotama Zagorja, šampanjac i poljubac na konju. Osim što ćete imati romantičnu uspomenu, ovo je prilika i da zavolite konje i jahanje.

  1. Terme Jezerčica

Udaljene samo 3 kilometra od kuće, terme nude velik broj masaža i tretmana. Unutar Wellnes i SPA centra nalaze se dvije prostorije za opuštanje, a osim klasične, turske i finske saune u ponudi je i aroma finska sauna, panoramska finska sauna, infracrvena sauna i unutarnji vodeni park.

  1. Labirint ljubavi i stvaralaštva

Labirint je oduvijek simbol povezanosti čovjeka s prirodom i kozmičkim ritmovima. Simbol je cjelovitosti i puta prema sebi. Prošećite sa svojom boljom polovicom labirintom povezanosti, osjećaja ili ljubavi i stvaralaštva, u Gradu labirinata koji se nalazi u Donjoj Stubici. Šetnja stazama potiče stvaralaštvo, ljubav, mekoću, suradnju, strast i originalnost, a otklanja pohlepu, ljubomoru, nesigurnost i hladnoću.

  1. Romantična večera

Kraj je bogat restoranima s prefinom ponudom domaćih jela. Na Vama je samo da donesete tešku odluku u kojem ćete večerati: Lagvić, Oro-Goro, Temple bar, Lojzekova hiža, Rody, Grašo, Purga, Old Choco House, BBQ King Grill

Kako god proveli ovo Valentinovo želimo Vam beskraj ljubavi, osmijeha i sretnih misli.

Sandra & Alexander