Ženska vikend putovanja

Ožujak je mjesec u kojemu se slavi Međunarodni dan žena.

Dok nam Miley Cyrus pjeva o tome kako same sebi možemo kupiti cvijeće, mi Vam donosimo nekoliko savjeta kako ugoditi sebi i svojim prijateljicama u mjesecu žena:

Provedite spa vikend posvećen sebi i svom ženskom društvu u Zagorju, a osim što je u blizini Zagreba pa ne morate dugo putovati na željenu destinaciju, ovaj kraj donosi nam nevjerojatnu listu mogućih aktivnosti:

  1. Posjetite neke od toplica, kao što su Terme Tuhelj, Stubičke Toplice, Jezerčica ili Krapinske Toplice. Opustite se u termalnim bazenima, saunama i wellness tretmanima.
  2. Pješačite po prirodi. Hrvatsko zagorje je prepuno prekrasnih šuma, brežuljaka i rijeka. Izaberite neku stazu za pješačenje i uživajte u svježem zraku i prekrasnim pejzažima.
  3. Posjetite neke od lokalnih muzeja, poput Muzeja seljačkih buna u Gornjoj Stubici ili Muzeja krapinskih neandertalaca u Krapini. Naučite nešto novo o povijesti i kulturi regije.
  4. Kušajte lokalnu hranu i vino. Hrvatsko zagorje poznato je po svojim ukusnim jelima, poput zagorskih štrukli, purice s mlincima i zagorske juhe. Posjetite neki od lokalnih restorana ili vinarija i uživajte u autentičnim okusima.
  5. Istražite neke od povijesnih gradova u regiji, poput Krapine, Zaboka ili Varaždina. Šetajte uskim ulicama, razgledajte znamenitosti i uživajte u atmosferi.
  6. Smjestite se u prekrasno uređenim kućama za odmor, uživajte u domaćoj hrani, isprobajte razne aktivnosti poput vožnje bicikla, jahanja konja u Zagorju ili slikanja.
  7. Organizirajte neku od aktivnosti poput kuhanja, slikanja, plesa ili nekog drugog hobija koji vas zanima. Provedite vrijeme zajedno, naučite nešto novo i zabavite se.

Kao žene – trebale bismo si ugađati stalno, no mjesec žena je idealna prilika da zaista to i učinimo.

SRETAN DAN ŽENA I MJESEC ŽENA želi Vam SKY TOUCH HILL!